image

Mijn naam is Sandra Maaijen, cursusleider en eigenaar van Sanfleur. Van jongs af aan wist ik al dat ik bloemist wilde worden. De passie voor bloemen, mijn creativiteit gebruiken in het decoreren van een bloemstuk wil ik graag meenemen in mijn workshops en cursussen.

Mijn verhaal

Een aantal jaren heb ik met veel plezier in diverse bloemenwinkels gewerkt, totdat ik merkte dat het mij prachtig leek om mijn kennis over te dragen op anderen.
Zo ben ik de HBO lerarenopleiding gaan volgen in Den Bosch en Dronten.
8 jaar heb ik met veel passie en plezier les gegeven op een groenschool. Veelal de vakken bloem en groen. Mooi om mijn passie voor het bloemenvak te mogen delen met en over te dragen aan de leerlingen.

De combinatie van onderwijs en gezin was echter niet voor mij weggelegd. Dus stopte ik met les geven.
Mijn vingers bleven jeuken om met bloemen aan de slag te zijn en af en toe gaf ik een workshop thuis, aan de keukentafel. Al snel was er een atelier gerealiseerd in onze boerderijschuur en het geven van meerdere workshops was een feit.

Dit jaar gaan we het 9 de seizoen in. We hebben al veel mensen blij en trots op hun creatie de deur uit zien gaan. Nu hopen we ook jou te mogen begroeten op één van de vele creatieve momenten!