image

Workshops

Vindt je het ook zo heerlijk ontspannen om een avond creatief bezig te zijn? Dan is een gezellige workshop bij Sanfleur iets voor jou! Even een momentje voor jezelf of juist samen met iemand, gezellig bijkletsen.

Herfst

Bij deze workshops werken met prachtige herfstmaterialen. Zaaddozen, vruchten, warme kleuren en takken. Haal de mooie herfst in huis!

Meld je nu aan voor Herfst!

Kerst

Geef kerst nog meer sfeer met een zelf gemaakt stuk

Meld je nu aan voor Kerst!

Winter

Haal de winter in huis met het zelfgemaakte stuk bij deze workshop

Meld je nu aan voor Winter!

Voorjaar / Pasen

Een workshop in vrolijke of juist pastel kleuren die je bij Pasen en het voorjaar kunt verwachten!

Meld je nu aan voor Voorjaar / Pasen!

Wat gaan we doen?

Door ons gevarieerde aanbod van bloemen / groencreaties zit er altijd wel een workshop naar keuze tussen. We werken uiteraard met de materialen die passen bij de seizoenen.
We werken met verschillende technieken en daardoor kunnen de werken uiteenlopen van traditioneel tot het gebruik van de aller nieuwste trends.
De ondergronden worden bij veel creaties zelf gemaakt. Een boormachine en hamer worden hier niet geschuwd. Ook werk ik graag met niet alledaagse materialen en technieken.

Er is in de workshopruimte plek voor 10 personen. U hoeft alleen te zorgen voor een kratje of een doos waarin het bloemstuk gemakkelijk in vervoerd kan worden. Wij zorgen voor de plantaardige materialen, gereedschap, koffie/thee en wat lekkers.
Een workshop start bij een aanmelding van minimaal 6 personen.

Meld je nu aan voor een van de workshops!